[ X ]
[ X ]
[ X ]
Brigada „Fulger” a reținut o grupare criminală bănuită de complicitate la furturi și jafuri
22 Iunie
foto: moldovenii.md

O grupare criminală suspectată de complicitate la săvîrșirea unui șir de furturi și jafuri a fost reținută vineri seara de angajaţii BPDS ”Fulger” a IGP, transmite Curentul.md

Reținerea suspecţilor a avut loc în preajma unui bar de pe bulevardul Grigore Vieru a sectorului Rîşcani. Aceştia s-au dovedit a fi patru indivizi cu vîrstele cuprinse între 29 şi 35 ani, cu antecedente penale şi sunt domiciliaţi în capitală.

Operațiunea celor de la Brigada „Fulger” a fost posibilă în urma obținerii informațiilor speciale. Tinerii au fost localizați și reținuți după ce aceștia s-au întîlnit lîngă o cafenea.

Vineri seara, după ce au fost încătușați, au fost escortați la Inspectoratul de Poliție Rîșcani pentru audieri, apoi plasați în custodia poliției, bănuiți de participare la comiterea unui şir de infracţiuni patrimoniale înregistrate pe teritoriul ţării. Ei riscă ani grei de puşcărie pentru furturi şi jafuri.

Poliția cheamă societatea să informeze imediat poliţia despre prevenirea diferitor fărădelegi sau atunci cînd cineva a devenit victima unor infractori.

Diana Cebotari

Inapoi la arhiva noutaților