[ X ]
[ X ]
(VIDEO) Mariana Mihăilă lansează un nou produs muzical
20 Ianuarie

Mariana Mihăilă a lansat o piesă și un videoclip nou în colaborare cu fetița talentată, Andreea Rotaru. Noua melodie este despre faptul că orice perioadă a vieții noastre este frumoasă și trebuie trăită intens începând cu copilăria și până la maturitate, scrie SHOK.md.

„Cântăm despre două etape diferite ale destinului nostru – copilăria și maturitatea. Eu aș vrea să mă întorc în anii când eram mică, iar Andreea arde de nerăbdare să crească mare și să devină domnișoară”, a declarat interpreta pentru sursa citată.

De asemenea, Mariana a dezvăluit câteva din momentele dificile pe care le-a avut la filmare.

„A luat ceva timp construcția căsuței, pentru că am început de la zero. Așa precum regizorul Oleg Butnaru și-a propus să realizeze o iluzie optică, respectiv și construcția era una mai complicată. Însă cel mai dificil, au fost secvențele unde mergem pe pereți, dar au fost și cele mai haioase. A trebuit să întoarcem casa invers, să punem mobilierul exact cum era inițial, era un pic incomodă poziția noastră, dar ne-am descurcat de minune”, a adăugat Mariana..

Întrebată despre costurile acestui clip, Mariana Mihăilă nu a putut să numească o cifră, fiindcă toate cheltuielile nu-i aparțin.

„Toate costurile au fost achitate de către părinții Andreei. Fetița a visat să aibă o piesă și un videoclip împreună cu mine și respectiv propunerea a venit din partea lor de a realiza această producție video. Andreea chiar este un copil talentat si am acceptat cu drag această colaborare”, a precizat Mariana Mihăilă.

Pregătirile pentru clip au început din iulie, iar de la mijlocul lunii august au început filmările, după care au continuat în octombrie și noiembrie.

Natalia Moraru

Inapoi la arhiva noutaților