[ X ]
[ X ]
[ X ]
(VIDEO) Interpretul Marian Lupu surprinde din nou cu un videoclip
27 Noiembrie

Rapper-ul moldovean Marian Lupu, cunoscut cu numele de scenă Mani surprinde din nou cu un videoclip, realizat la două dintre piesele sale, scrie SHOK.md care a luat legătura cu interpretul.

Ideea realizării unui asemenea videoclip a pornit de la Nicu Lupușor, care la un moment dat a unit piesele, iar Mani a fost încântat de rezultat și chiar tentat să vadă ce va ieși dacă va realiza și un clip în aceeași formulă.

Deși piesele sunt diferite se îmbină perfect, fiindcă transmit mesaje puternice preluate din viață. „În prima piesă descriu situația actuală a țării noastre. În ciudă la toate greutățile și mocirla în care ne aflăm, noi închidem ochii la toate astea fiindcă …”acum-s Dansuri”. În a doua piesă “Mii de culori” vorbesc despre viața mea, când m-am născut, ce m-a învățat ea pe tot parcursul anilor și la ce concluzii am ajuns. Această piesă descrie mai mult starea mea launtrică”, a declarat Mani pentru SHOK.md.

De asemenea am fost curioși să aflăm cât a investit artistul pentru a realiza un produs atât de complex.

,,De obicei nu cheltui mult pe videoclipuri, o fac cu bugete foarte mici, dar de data asta “am riscat”. Am investit cu mult mai mult de cât de obicei, deja cei care îl vor vedea vor spune dacă s-a meritat sau nu investiția”, a adăugat interpretul.

Videoclipul intitulat ,,Dansuri/Mii de culori” a reușit să fie un produs calitativ datorită regizorului Calin Soroncean.

Natalia Moraru/SHOK.md

https://www.youtube.com/watch?v=nikSxChNpO8

Inapoi la arhiva noutaților