[ X ]
[ X ]
(VIDEO) El e bărbatul gol din patul Marianei Șura
30 Octombrie

Recent, Mariana Şura a lansat un videoclip la melodia „Fluturi în stomac”. Muzica şi textul sunt semnate de Eugenia Carabut-Andrieş, iar regizorul clipului este Oleg Butnaru, scrie ApropoMagazin citat de SHOK.md.

Clipul este unul colorat, cu iz de vară şi multe imagini fierbinţi. Filmările, care au loc în satul Furceni, r. Orhei, au început la cinci luni după ce interpreta a devenit mămică.

„Când am imprimat melodia aveam burtică, de asta am şi decis să amân filmările. Această melodie este mai specială pentru mine, de asta i-am şi făcut clip. Vorba e că atunci când Eugenia mi-a propus melodia, eram însărcinată în trei luni. Plus că în ziua când discutasem cu ea eram şi omagiată. Textiera nu ştia că sunt îndrăgostită, că voi deveni mămică, însă când am ajuns în studio a înțeles că a oferit melodia omului potrivit. La această piesă, vocea mea sună puţin altfel, căci în timpul gravidităţii se schimbă niţel şi timbrul”, povesteşte Mariana Şura.

În clip, interpreta apare în tandreţuri cu Mihai Şendrea, un tânăr fotomodel moldovean: „El e în rolul iubitului meu. Mihai şi-a făcut un nume în lumea modei, a pozat pentru mai multe branduri. L-am cunoscut prin intermediul unui prieten comun, Valeriu Croitoru. Mie îmi place videoclipul. Evident, întotdeauna e loc şi de mai bine, mai ales că am filmat clipul la nici cinci luni după ce am născut. Ştiu că nu este o melodie comercială, în care să cânt despre părinţi ori fraţi, însă consider că un interpret care se stimează nu trebuie să facă doar melodii comerciale, ci şi din alea care să-i aducă plăcere sufletului său”, a mai spus ea pentru același portal.

Inapoi la arhiva noutaților