[ X ]
[ X ]
[ X ]
Vedete care s-au căsătorit şi au divortat de tinere
17 Ianuarie
foto: boncafe.ro

Cît de repede s-au căsătorit, pe aît de repede şi au divorţat. Este vorba despre mai multe vedete internaţionale, pentru care căsnicia la o vîrstă fragedă a fost din start sortită pieirii. Curentul.md îţi prezintă mai jos cinci cupluri care au trecut prin această experienţă.

Hilary Duff şi Mike Comrie, sunt cel mai recent cuplu de la Hollywood care şi-au anunţat divortul. Hilary avea 21 de ani cînd s-a logodit cu jucatorul de hochei care era cu 8 ani mai în vîrstă decît ea. Cei doi s-au căsătorit în august 2010 şi tocmai şi-au anunţat divortul. Hilary şi Mike au împreună un copil, în vîrstă de aproape 2 ani.

Scarlett Johansson şi Ryan Reynolds au început o relaţie în 2007 şi s-au căsătorit în anul următor. Ea avea atunci doar 23 de ani, el 32. După doar 2 ani, cei doi au anunţat că s-au despărţit, iar în 2011 s-a finalizat şi divorţul. În prezent Scarlett e logodită cu un jurnalist francez, iar Ryan e căsătorit din 2012 cu Blake Lively.

Ashlee Simpson şi Pete Wentz s-au căsătorit în 2008, pe cînd aveau doar 23, şi, respectiv, 28 de ani  şi au divorţat în acelaşi an ca şi cuplul Johansson-Reynolds. Spre diferenţă de aceştia, însă, cuplul punk-rock are împreună şi cu fiu, pe Bronx Mowgli, în vîrstă de 5 ani. Tot spre diferenţă de Scarlett şi Ryan, Ashlee şi Pete au rămas prieteni, de dragul copilului lor.

Reese Witherspoon şi Ryan Philippe aproape că păreau un cuplu prea frumos ca să fie real. Cei doi s-au căsătorit în 1999, pe cînd Reese avea 22 de ani, iar Ryan 24 de ani. În 2006, după 7 ani de căsnicie, cei doi s-au despărţit. Un an mai tîrziu cei doi au divorţat din cauza unor „diferenţe ireconciliabile”. Cuplul are împreună doi copii, o fată, Ava şi un fiu, Deacon.

Kate Hudson şi Chris Robinson s-au căsătorit în 2000, şi, la fel ca şi cuplul Witherspoon-Philippe, n-au reuşit să treacă peste pragul de 7 ani de căsnicie. Tot la fel ca Reese şi Ryan, cei doi s-au separat în 2006, dar au divorţat abia un an mai tîrziu. Kate şi solistul formaţiei The Black Crowes au împreună un fiu de 10 ani, Ryder Russell.

Sursa: perfecte.roInapoi la arhiva noutaților