[ X ]
[ X ]
[ X ]
(FOTO) Ea va reprezenta Moldova la Top Model of The World 2015
20 August

În urma selecţiei naţionale Top Model of The World Moldova 2015, organizată în data de 18 august în capitală de către agenţia ExclusivEvent, agenţia deţinătoare a licenţei Top Model of the World în ţara noastră, Crina Stîncă a fost desemnată oficial să reprezinte Moldova în cadrul competiţiei Top Model of the World 2015, competiţie care se desfăşoară în acest an în Egipt în perioada 23 august – 6 septembrie 2015. Marea finală va avea loc în El Gouna, în data de 4 septembrie. În competiţie vor participa 50 de ţări, scrie SHOK.md.

Crina locuieşte în Briceni, are 24 de ani, 1.78 m înălţime iar dimensiunile sale sunt 88-61-92.

Crina este absolventă a Facultăţii de Drept Alecu Russo din Bălţi (2013) şi viitoare studentă în anul I în cadrul Facultăţii de Horticultură, specialitatea Silvicultură în cadrul Universităţii Agrare din Chişinău.

Fiind pasionată de make-up, Crina şi-a făcut pregătirea de Make-Up artist sub îndrumarea Elenei Revenco, iar în prezent lucrează ca şi Make-Up artist în cadrul salonului Visage din Briceni. Fiind pasionată şi de design vestimentar, Crina va purta în Egipt propriile sale creaţii. Printre pasiunile sale se mai numără sportul, psihologia şi călătoriile.

„Onoarea de a cîştiga titlul Top Model of the World Moldova şi şansa de a reprezenta Moldova într-o competiţie internaţională de un asemenea prestigiu vor face ca aceasta experienţă să fie cu adevărat una de neuitat pentru mine, fără îndoială cea mai frumoasă experienţă din viaţa mea. Participarea în această competiţie va fi o provocare pentru mine, avînd şansa de a-mi testa calităţile de model dar şi de a învăţa lucruri noi şi de a acumula o experienţă extrem de valoroasă. Ştiu că pentru a cîştiga o competiţie importantă de frumuseţe, frumuseţea fizică trebuie obligatoriu completată de calităţi morale şi de inteligenţă. Responsabilitatea pe care o am în acest moment, promovînd Moldova şi turismul Moldovei în Top Model of the World 2015, mă ambiţionează şi mă impulsionează pentru a da tot ce am mai bun în vederea ocupării unui loc cît mai bun pe podiumul din Egipt. Le sunt profund recunoscătoare tuturor celor care au avut încredere în mine şi m-au susţinut de la bun început, familiei mele pentru încredere şi suport, dar şi agenţiei ExclusivEvent pentru că m-au considerat cea mai potrivită pentru această misiune. Este primul meu eveniment de acest gen la care voi participa, avînd şansa de a-mi vedea visul pe care l-am avut de cînd eram foarte mică, împlinit în Egipt”, a declarat Crina Stîncă, Top Model of The World Moldova 2015.

„Crina Stîncă este una dintre cele mai frumoase, ambiţioase şi inteligente ambasadoare a frumuseţii delegate de către agenţia noastră în cei peste 16 ani de activitate. Deşi este la prima ei participare într-o competiţie internaţională de acest gen, Crina are frumuseţea, carisma, inteligenţa şi calităţile necersare unui model internaţional, pentru a reprezenta Moldova cu onoare în Egipt! Ea este un adevărat model demn de urmat de către toate moldovencele frumoase care îşi doresc să se remarce în acest domeniu şi să promoveze valorile Moldovei peste hotare”, a menţionat Ernest Hadrian Böhm, reprezentantul agentiei ExclusivEvent si presedintele Top Model of The World Moldova.

top  top1 top2 top3 top4

Crina Stinca - Top Model Of The World Moldova 2015

Inapoi la arhiva noutaților