[ X ]
[ X ]
[ X ]
Află sumele fabuloase pe care le cheltuie Diana Grigor la shopping!
19 Ianuarie

Se pare că shopping-ul este un mare pericol pentru conturile cu zerouri ale vedetelor, fiindcă atunci când merg la cumpărături dau sume imense pentru câteva piese vestimentare, scrie SHOK.md.

Și Diana Grigor face parte din categoria interpretelor, care cheltuiesc câteva mii de euro atunci când merg la shopping.

„Cea mai mare sumă pe care am cheltuit-o la shopping  a fost undeva 5000 de euro. Am cheltuit așa mult pentru că eu nu merg des la shopping,  merg o dată sau de două ori pe an. Cea mai scumpă piesă a fost o rochie care a costat 1500€”, a declarat Diana Grigor pentru sursa citată.

De asemenea, artista ne-a comunicat că chiar dacă a descoperit locurile cele mai bune pentru shopping, în ultima perioadă, a devenit mai cumpătată și a început să investească mai puțin în garderoba sa.

,,Prefer să merg la shopping în Austria, în outlet-uri și mall-uri. Dar, și în Italia nu e rău, și acolo îmi place. Deja nu obișnuiesc să cumpăr lucruri așa scumpe, pentru că mi-am dat seama că nu merită. Ținând cont de faptul că noi artiștii trebuie să apărem în public tot timpul cu ceva nou, nu se merită să cumperi lucruri foarte scumpe ca să le îmbraci doar de câteva ori”, a adăugat interpreta.

Natalia Moraru/SHOK.md

Inapoi la arhiva noutaților