[ X ]
[ X ]
[ X ]
Vladimir Voronin – convins că PCRM va obține minim 60 de mandate 
24 Septembrie

Președintele Partidului Comuniștilor din R. Moldova (PCRM), Vladimir Voronin, este convins că partidul său va obține la alegerile parlamentare din 30 noiembrie 2014, 60 de mandate. În cadrul unei conferințe de presă susținute astăzi, Voronin a spus că el „vede” aceste mandate și că partidul său se pregătește foarte serios de alegeri, transmite CURENTUL.

„PCRM  va obține nu mai puțin 60 de mandate. Noi le avem, ce nu ar face ceilalți. Eu mi-aș dori ca PCRM să obțină toate 101 mandate de deputat”, a precizat Voronin.

Întrebat cu cine este gata să facă coaliție post-electorală, comunistul a evitat să răspundă, însă a spus că și-ar dori ca Iurie Roșca, cap de listă al Partidului Popular Creștin Democrat din Moldova, să treacă în Parlament. 

„Aș vrea ca Roșca să intre în Parlament, decît Ghimpu și liberal-reformatorii. Cu el măcar ai cu cine vorbi”, a adăugat Voronin.

La finalul conferinței, Vladimir Voronin a îndemnat jurnaliștii să voteze pentru PCRM, promițîndu-le că doar așa mass-media va fi cu adevărat liberă.

Cristina Pendea

Inapoi la arhiva noutaților