[ X ]
(VIDEO) O nouă Mişcare se lansează în Moldova. Vezi ce scop principal va avea!
18 Martie

O nouă mişcare civică se lansează în Moldova, iar scopul pe care şi-l propune este unul inedit – de a contribui la unirea Republicii Moldova cu România.

După cum relatează CURENTUL, Nicu Guşan scrie pe platforma voxpublika că „Mișcarea civică „Tinerii Moldovei” , care se va lansa oficial zilele următoare, răspunde necesității apariției unui actor din societatea civilă cu rol determinant în schimbarea la față a condițiilor de viață din Republica Moldova”.

El menţionează că Mişcarea va debuta cu campania „Unirea înseamnă”, care este lansată „de tineri care nu mai pot răbda situația actuală a veșnicei dezamăgiri față de neputința politicienilor celor două state românești”. „Tineri care nu pot accepta nicidecum ca mâine sau poimâne mercenarii lui Putin să ne bată din nou la ușă, precum nu s-au rușinat să o facă zilele astea în Ucraina. Pe ruși nu-i mai împiedică nimic să ajungă la Tiraspol, la Bălți, în Găgăuzia… la Chișinău!? De aceea campania care urmează a fi făcută este una necesară și obligatorie, pentru ca să ofere o alternativă celor peste trei milioane de români ținuți captivi într-un țarc post-sovietic și manupulați atâta vreme”, notează sursa citată.

Tinerii-Moldovei

El scrie că, „pe lângă reclamele care vor fi difuzate de posturile TV și radio din Republica Moldova, alături de promovarea stradală aferentă, mass-media va primi cu regularitate date statistice, diagrame și grafice despre avantajele Unirii”.

Mişcarea începe să difuzeze de astăzi şi un şir de spoturi, iar primul este despre un agricultor din Vaslui, Robert Stanciu, „care vorbește pe cât se poate de clar despre ceea ce mulți tot încearcă să ascundă de ochii și urechile românului din republică, care, ținut captiv aici, nu a avut acces decât la zeci de televiziuni, ziare și posturi de radio de limbă rusă alimentate din buzunarul putinesc”.

Elena Mocreac

Inapoi la arhiva noutaților