[ X ]
[ X ]
[ X ]
Valeriu Streleţ: Guvernul are un grup de lucru şi sîntem gata să ne întîlnim astăzi
6 Septembrie

Guvernul are un grup de lucru care este gata să se întîlnească astăzi cu reprezentanți Platformei Civice Dreptate și Adevăr. Despre aceasta a comunicat premierul Valeriu Streleț, în cadrul întrevederii de acum cîteva minute cu unul din liderii Platformei, Andrei Năstase, transmite CURENTUL.

Streleț a invitat reprezentanții Platformei astăzi la ora 17.00 la Ministerul Agriculturii și Industriei Alimentare, unde vor fi asigurate condițiile necesare pentru discuta și analiza revendicările protestatarilor.

“Guvernul are un grup de lucru și sîntem gata să ne întîlnim astăzi, unde vor participa și o serie de miniștri. Ne dorim să discutăm cu cetățenii în spirit de parteneriat și să dezoltăm acest parteneriat”, a declarat premierul.

Valeriu Streleț a spus că, de asemenea, Guvernul va informa despre acțiunile pe termen scurt și lung.

Întrebat despre președintele RM și președintele Parlamentului, premierul a spus că ei nu pot participa astăzi, dar sînt deschiși să examineze revendicările “fie cu Guvernul, fie pe platform diferite”.

Totodată, prim-ministrul a solicitat și rezoluția ce urma a fi adoptat de cei prezenți în PMAN.

Revenit în Piață, după discuția cu Streleț, Andrei Năstase a informat că premierul monitorizează acțiunea de protest, dar și despre invitația la MAIA, la ora 17.00.

Cristina Gurez

Inapoi la arhiva noutaților