[ X ]
[ X ]
[ X ]
Unul din liderii Mişcării de eliberare naţională îşi sărbătoreşte ziua de naştere. Vezi mesajul colegilor săi!
7 Februarie
foto: europalibera.org

Anatol Şalaru, unul din liderii Mişcării de eliberare naţională, actualmente prim-vicepreşedinte al Partidului Liberal (PL), îşi sărbătoreşte astăzi ziua de naştere. Cu această ocazie, Mihai Ghimpu, liderul PL, în numele partidului, i-a transmis un mesaj emoţionant, pe care am decis să-l republicăm integral.

 Mesajul de felicitare

Mult stimate D-le Anatol ȘALARU,

În calitate de Preşedinte al Partidului Liberal, îmi exprim înalta apreciere şi recunoştinţa pentru munca pe care o depuneți zi de zi în calitate de  Prim-vicepreședinte PL şi Vă mulţumesc pentru spiritul patriotic cu care vă desfășurați activitatea.

Fiind fondatorul Cenaclului „Alexei Mateevici” – un forum al ideilor libere și naționale de emancipare, și Primul Președinte al Partidului Reformei, al cărui succesor de drept și politic este Partidul Liberal,  ați demonstrat că sunteți o personalitate marcantă în lupta pentru Dreptatea, Bunăstarea, Libertatea și Unitatea Neamului nostru. Eforturile DVS și a celor care v-au susținut în inițiativele Cenaclului, precum campania de colectare a semnăturilor pentru proclamarea limbii române ca limbă de stat și pentru revenirea la grafia latină, au condus la apariția conștiinței naționale și a Marilor Adunări Naționale din 31 august 1989 și 27 august 1991.

Vă mulțumesc, în numele colegilor liberali, pentru devotamentul şi profesionalismul de care daţi dovadă în tot ceea ce faceţi, pentru eforturile pe care le depuneţi alături de echipa Partidului Liberal întru binele, prosperitatea republicii și integrarea ei în marea familie unită a statelor europene.

Vă doresc din partea echipei liberale multă sănătate, multă răbdare și forțe inepuizabile pentru a realiza ceea ce ne-am asumat încă de la fondarea Partidului. Fie ca rodul muncii căreia V-aţi dedicat cu trup și suflet, să fie cules şi apreciat la justa valoare, iar viața să Vă fie încununată doar de realizări marețe şi victorii.

La Mulți Ani!

CURENTUL precizează: Anatol Şalaru s-a născut pe data de 7 februarie 1962 în satul Văratic din raionul Rîşcani. A fost deputat, ministru al Transporturilor şi Infrastructurii Drumurilor din septembrie 2009 pînă în mai 2013. A fondat Partidul Reformei, actualul Partid Liberal, şi a fost primul preşedinte al acestei formaţiuni.

Andriana Cheptine 

Inapoi la arhiva noutaților