[ X ]
Un partid condus de doi ex-miniştri îşi propune să revină la guvernare
18 Martie

A demarat un amplu proces de consolidare a formaţiunii pe interior, iar pe tot parcursul anului 2014 va acorda o atenţie deosebită promovării unei imagini pozitive a formaţiunii în rîndul cetăţenilor. Şi toate acestea sînt făcute cu scopul de a ajunge la guvernare şi de a-şi îndeplini programul, transmite tribuna.md.

Este vorba despre Partidul Popular din Republica Moldova (PPRM), care menţionează, într-un comunicat de presă, că în prezent continuă organizarea şi desfăşurarea conferinţelor locale. Numai pe parcursul săptămînii trecute au avut loc trei asemenea conferinţe.

În cadrul conferinţelor, sînt desemnaţi delegaţii pentru Congresul III extraordinar al formaţiunii, care va avea loc în perioada imediat următoare.

PPRM menţionează că în toate localitățile echipa sa întrunește „oameni gospodari și care doresc cu adevărat o schimbare spre bine în țara noastră”.

Formaţiunea este sigură că va şti să răspundă aşteptărilor electoratului şi va ajunge la guvernare pentru a-şi putea îndeplini programul pe care-l are.

În prezent, PPRM este condus de mai mulţi co-preşedinţi, inclusiv de către fostul ministru al Tehnologiei Informaţiei şi Comunicaţiilor, Alexandru Oleinic şi fostul ministru al Agriculturii şi Industriei Alimentare, Valeriu Cosarciuc.

 Kristina Gurez

Inapoi la arhiva noutaților