[ X ]
[ X ]
[ X ]
Un fost deputat ar putea fi cel care încearcă să cumpere deputaţi din Coaliţia de guvernare
14 Februarie

Fostul deputat din partea Alianţei „Moldova Noastră” Veaceslav Platon ar fi cel care încearcă să cumpere deputaţi pentru a lăsa actuala Coaliţie fără majoritate. Cel puţin asta a dat de înţeles liderul fracţiunii parlamentare a PLDM, Valeriu Streleţ, transmite CURENTUL.

„Se fac efoturi de a corupe anumiţi deputaţi. Se încearcă smulgerea deputaţilor inclusiv din fracţiunea noastră, pentru ai regrupa într-o nouă grupare de neafiliaţi. Suntem gata pentru orice evoluţie a situaţiei”, a declarat Streleţ după şedinţa Parlamentului.

Mai mult, deputatul a dat de înţeles că în spatele acestor acţiuni ar sta controversatul om de afaceri şi fost deputatul Veaceslav Platon. „Unul dintre colegii noştri s-a exprimat foarte inspiriat despre aşa-numitele influenţe platonice. Informaţiile pe care le deţinem indică anume această origine”, a adăugat Valeriu Streleţ.

CURENTUL precizează că acum cîteva ore deputatul PD Valentina Stratan a anunţat că în Parlamentul Republicii Moldova s-ar putea forma în curînd o nouă fracţiune din deputaţii care vor fi scoşi de la PLDM, PD şi PLR. Potrivit deputatului PD Valentina Stratan, despre acest lucru a fost anunţată de o persoană care i-ar fi propus să participe la acest proiect. De asemenea, şi liberal-democratul Iurie Chiorescu a anunţat că anumiţi actori politici vor ca acesta să părăsească fracţiunea al cărui membru este.

Adrian Platon

Inapoi la arhiva noutaților