[ X ]
[ X ]
[ X ]
Valentina Stratan: Cineva încearcă să cumpere deputaţi şi să lase actuala Coaliţie fără majoritate
14 Februarie

În Parlamentul Republicii Moldova s-ar putea forma în curînd o nouă fracţiune din deputaţii care vor fi scoşi de la PLDM, PD şi PLR. Potrivit deputatului PD Valentina Stratan, despre acest lucru a fost anunţată de o persoană care i-ar fi propus să participe la acest proiect, transmite CURENTUL.

„Nu e prima dată cînd aud asta. Mă tem că scopul este de a lăsa actuala Coaliţie fără majoritate, ca să nu mai poată vota Acordul de Asociere cu UE şi alte proiecte importante. Imaginaţi-vă ce ar însemna asta în plin an electoral”, a scris parlamentarul pe o reţea de socializare.

Potrivit Valentinei Stratan, toate partidele din Coaliţie deja cunosc situaţia şi poartă discuţii cu deputaţii vizaţi.

La cîteva minute după această postare, deputatul PLDM Iurie Chiorescu a scris pe contul său de Facebook că în ultimul timp unii actori politici încearcă să-l convingă să părăsească partidul.

„Sunt sigur că acțiuni similare se întreprind și în adresa altor colegi cu scopul de a știrbi din integritatea actualei Coaliții și a compromite parcursul european al țării noastre”, a spus acesta.

În context, Chiorescu a dat asigurări că va fi rămîne în continuare fidel echipei Partidului Liberal Democrat din Moldova.

Adrian Platon

Inapoi la arhiva noutaților