[ X ]
[ X ]
[ X ]
Un deputat PLDM a vrut să renunţe la mandat de mai multe ori
14 Noiembrie

Deputatul liberal-democrat George Mocanu a dorit să renunțe de cîteva ori la mandatul de deputat. Declarația a fost făcută astăzi în cadrul dezbaterii publice „Votez în România pentru Moldova”, la Iași, transmite CURENTUL.

El a declarat că nu este ușor să îți exerciți mandatul de parlamentar. Revenit la Universitatea Alexandru Ioan Cuza din Iași, al cărui absolvent este, a povestit cum a revenit acasă după studii.

“În 2007 am răspuns la un telefon și am revenit acasă. De atunci, mi-am dorit de cîteva ori să plec din țară și să renunța la mandatul de deputat”, a declarat liberal-democratul.

George Mocanu a spus că a pornit prin deschiderea unei întreprinderi, crearea de locuri de muncă și plătirea impozitelor.

“Am deschis o întreprindere, ulterior și o organizație neguvernamentală, însă apoi au început numeroase controale și am ajuns la faliment. Am fost nevoit să închid întreprinderea”, a menționat el.

Mocanu a spus că în 2007 a aderat la PLDM , în 2008 a devenit fondator și președinte al organizației de tineret a formațiunii, iar în 2009-2010 a activat în Cabinetul Prim-ministrului Vlad Filat, iar în 2010 a devenit deputat în Legislativul RM.

“Ajuns deputat, prima provocare a fost implementarea ideilor și cunoștințelor. Inițial, e ca și cum te-ai lovi de un perete”,a subliniat parlamentarul.

George Mocanu a îndemnat tinerii care au studiat și care au absolvit în România, să voteze la alegerile din 30 noiembrie curent, PLDM, pentru a asigura un viitor european.

Kristina Gurez

Inapoi la arhiva noutaților