[ X ]
[ X ]
[ X ]
TOP-5 politicieni dependenţi de Facebook!
10 Noiembrie

Deși, relativ recent Facebook-ul a devenit popular în Moldova, unii politicieni au făcut o dependență adevărată de acesta. Își fac selfie sau roagă colegii să îi fotografieze, iar unii  demnitari au grijă ca prietenii lor virtuali să cunoască totul despre ei. SHOK.md vi-i prezintă pe cei, care practic, nu pot trăi fără Facebook, scrie SHOK.md.

1.      Vicepreședintele Parlamentului, Sergiu Sîrbu, deputat democrat. Sergiu Sîrbu a înțeles că cel mai bun PR este cel de pe Facebook. Astfel, democratul zilnic își bucură prietenii virtuali cu cîteva postări, Aflăm unde a fost, cu cine s-a văzut, ce a mîncat și în ce stare îi sunt pantofii. Periodic ne oferă și detalii despre viața sa privată. Cel mai important este însă că, postările sale se bucură de succes!

2.      Președintele Partidului Liberal, Mihai Ghimpu, deputat. Liderul liberalilor e un romantic incurabil. Pe lîngă postările legate de viața politică și partid, Ghimpu periodic postează poeziii, apusul și asfințitul soarelui, pe unde a mai călătorit, ce a pescuit și cu cine s-a văzut. Ghimpu, periodic își face selfie, semn că știe toate trend-urile din domeniu.

3.      Președintele Partidului Socialiștilor, Igor Dodon. Socialistul face parte din categoria celor care postează mai puține articole pozitive. De obicei postările sale sunt critică în adresa guvernării, reacții la spusele concurenților  sau poze de la întîlnirile avute în teritoriu și peste hotare. Dodon nu a făcut selfie. Noi zicem că e timpul!

4.      Deputatul liberal-democrat, Iurie Chiorescu. Uneori are cîte 3 postări pe zi, alteori nici una. Cert este că despărțit de facebook nu poate sta mai mult de o zi. Iurie Chiorescu postează poze de la întîlnirile cu alegătorii, de la vizitele pe care le efectuează, dar și alături de familie și prieteni. Liberal-democratul mai are pînă la performațele celor din  vîrful top-ului, dar totul e înainte!

5.      Vicepreședintele Partidului Liberal Reformator, Tatiana Potîng, vicepremier degrevat. Din momentul în care a început să fie activă în politică, a devenit activă și pe Facebook. Astfel, la fiecare cîteva ore avem cîte o postare de la ea.  De obicei, cam toate țin de politică și sunt extrem de serioase, din care motiv, probabil că nici nu se bucură de atît de mare succes ca cele a lui Sergiu Sîrbu.

Inapoi la arhiva noutaților