[ X ]
[ X ]
[ X ]
Soţia deputatului Sergiu Sîrbu, jefuită în plină stradă. Iată ce a urmat!
24 Decembrie

Soţia deputatului democrat Sergiu Sîrbu, Ina Sîrbu a fost jefuită în plină stradă în sectorul Rîşcani al capitalei. Despre aceasta a anunţat chiar deputatul pe o reţea de socializare, transmite CURENTUL.

„Vreau să mulțumesc din suflet colaboratorilor de poliție din sectorului Rîșcani al capitalei care au acționat extrem de operativ și în timp de maxim 20 min au reținut infractorul care a jefuit soția în plină stradă. Mulțumesc Domnului că totul s-a terminat cu bine și nimeni nu a avut de suferit! Iar cei care sunt vinovați urmează să răspundă în fața legii”, a scris Sergiu Sîrbu.

La fața locului, polițiștii au stabilit, că o persoană necunoscută de gen masculin, a deschis portiera din spate a unui automobil care staționa în ambuteiaj și a sustras o geantă de damă de pe scaun.

Potrivit poliţiei, făptașul este un tînăr de 21 de ani, iar asupra lui au fost depistate bunurile sustrase – geanta. În acest caz, a fost  inițiată o cauză penală în baza art. 187,  Cod Penal al RM „Jaful”. Poliția cercetează cazul pentru elucidarea tuturor circumstanțelor. Dacă va fi găsit vinovat, tînărul riscă pînă la 5 ani de închisoare.

Adrian Platon

Inapoi la arhiva noutaților