[ X ]
[ X ]
[ X ]
Sora unui membru PLDM, invitată să facă campanie electorală pentru Berlusconi
28 Martie
foto: adevarul.md

Moldoveanca Ana Damian, o tînără de 34 de ani, care a cîştigat titlul de „cea mai bună vânzătoare de aspiratoare” din Italia a fost invitată de liderul partidului Forza Italia, Silvio Berlusconi, pentru ai promova candidatura la alegerile în Parlamentul European, transmite adevarul.md, citat de CURENTUL.

Potrivit sursei, Silvio Berlusconi afirma zilele trecute că Ana Damian este o persoană de care formaţiunea pe care o conduce ar avea nevoie, sugerînd chiar o posibilă includere a tinerei pe lista pentru alegerile europarlamentare. Ulterior, Berlusconi a renunţat la serviciile moldovencei spunînd că logodnica sa ar fi geloasă.

„Îmi place Forza Italia şi preşedintele Berlusconi. Şi apoi şi fratele meu face politică în Republica Moldova, este membru al Partidului Liberal Democrat”, le-a declarat ziariştilor Ana Damian.

Totodată, aceasta a precizat că nu poate candida la europarlamentare pentru că nu are cetăţenie italiană. „De fapt, Berlusconi s-a gândit la un alt rol în partid pentru mine: să fac campanie prin ţară pentru a convinge alegătorii să voteze Forza Italia. Aşa cum am făcut cu vânzările de aspiratoare”, a precizat Ana Damian.

Adrian Platon

Inapoi la arhiva noutaților