[ X ]
[ X ]
[ X ]
Şalaru, Ghimpu şi Chirtoacă deţin case în Bucureşti! Iată ce dezvăluiri mai face fosta colegă de partid!
8 Iulie

Copreşedinta Partidului Liberal Reformator, Ana Guţu, fostă liberală, a scris într-o postare – pamflet pe blogul său că Anatol Şalaru, Mihai Ghimpu şi Dorin Chirtoacă deţin case în cartierul de lux din Pipera, Bucureşti, transmite SHOK.md.

“Azi Șălărică nu se mai joacă cu ruble rusești nenorocite – ci e și el în rând cu lumea – a trecut la milioane de euro, de s-a pricopsit și el, și Strategul No 1 Ghimpul, și Primarul necopt de Chișinău, cățărătorul prin copaci și pescuitoul de broaște prin Bâc, veșnic neînsuratul și obijduitul Dorinel Kirtoakâ – cu ditamai case în cartierul de lux Pipera din București. Că așa se cuvine unor adevărați patriotarzi – să aibă case de milioane în Țara-mumă, că nu se vor juca de-a țurca aici, în Chișinăul ăsta împuțit și plin de duhoare, unde poți doar bani să faci prin firmele lui Moșu, ale lui Frate-de-primar și alte neamuri harnice și păpușarnice”, a scris Ana Guţu.

Totodată, ea spune că așa “își duc traiul și își mănâncă mălaiul de milioane de euro vestiții și neprihăniții lideri ai celui mai liberalnic partid de la Ștefan încoace – cât a mai rămas până la alegeri – au furat și fură, bade, de sfârâie caznaua statului – ce e foc ca focul trece!”

„Trenurile au ars, ”paravozul” european s-a transformat într-o mârțoagă hodorogită cu diplomă de jurist restanțier, ex-ministrul mustăcios așteaptă să devină deputat cu imunitate, ca să nu fie tras la răspundere pentru trenurile de milioane (reparația cărora de 11,5 mln Euro ar fi putut echivala cu procurarea a 4 trenuri noi) – tot e OK! ”Votați patri(h)oții number one! ”Nash paravoz nazad leti, v Kolonitse ostanovka, drugogo net u nas puti(n), my – Partia-Vorovka!”…”, a adăugat liberal-reformatoarea.

Politiciana a amintit că deputaţii fracțiunii Partidului Liberal Reformator au depus la 3 iulie 2014 demersuri pe numele Procurorului General Corneliu Gurin și Directorul CNA Viorel Chetraru demersuri cu solicitarea de a investiga cazurile de delapidare a banilor publici, dezvăluite în presă, pe marginea reparației a cinci trenuri de la CFM, cât și a utilizării instituțiilor municipale pentru pomparea banilor publici în contul firmelor, ale căror proprietari sunt liderii PL.

Inapoi la arhiva noutaților