[ X ]
[ X ]
[ X ]
Rocadă în Parlamentul Republicii Moldova. Află detalii!
21 Martie

Vicepreşedintele Parlamentului Andrian Candu a fost revocat din calitatea de membru al Comisiei juridice, numiri şi imunităţi şi ales în funcţia de membru al Comisiei economie, buget şi finanţe. O hotărîre în acest sens a fost adoptată astăzi de Parlament, transmite CURENTUL.

De asemenea, Andrian Candu a fost ales în funcţia de membru supleant al Comisiei juridice, numiri şi imunităţi, fiind revocat din calitatea de membru supleant al Comisiei economie, buget şi finanţe.

Potrivit aceleiaşi hotărîri, deputatul democrat Ion Stratulat a fost ales în funcţia de membru al Comisiei juridice, numiri şi imunităţi, fiind revocat din calitatea de membru al Comisiei economie, buget şi finanţe. În acelaşi timp, Ion Stratulat a fost ales în funcţia de membru supleant al Comisiei economie, buget şi finanţe.

Proaspătul deputatul al fracţiunii PD Valeriu Tabuică a fost ales în funcţia de membru al Comisiei cultură, educaţie, cercetare, tineret, sport şi mass-media. De asemenea, Tabuică a fost ales în funcţia de membru supleant al Comisiei juridice, numiri şi imunităţi.

Deputatul liberal-reformator Vladimir Saharneanu a fost ales în funcţia de vicepreşedinte al Comisiei cultură, educaţie, cercetare, tineret, sport şi mass-media, fiind revocat din calitatea de membru al Comisiei securitate naţională, apărare şi ordine publică. De asemenea, Vladimir Saharneanu a fost ales în funcţia de membru supleant al Comisiei juridice, numiri şi imunităţi, fiind revocat din calitatea de membru supleant al Comisiei cultură, educaţie, cercetare, tineret, sport şi mass-media.

Deputatul liberal-reformator Ion Hadîrcă a fost ales în funcţia de membru al Comisiei securitate naţională, apărare şi ordine publică, fiind revocat din calitatea de membru al Comisiei drepturile omului şi relaţii interetnice.

Deputatul liberal-democrat Gheorghe Mocanu a fost ales în funcţia de membru al Comisiei cultură, educaţie, cercetare, tineret, sport şi mass-media, fiind revocat din calitatea de membru al Comisiei administraţie publică şi dezvoltare regională.

Adrian Platon

Inapoi la arhiva noutaților