[ X ]
[ X ]
[ X ]
Preşedintele raionului Ialoveni, Anatolie Dimitriu: „Mi-am propus să-mi încerc puterile în executiv”
14 Iulie
Anatolie Dimitriu, care a fost recent ales în funcţia de preşedinte al raionului Ialoveni, va renunţa la mandatul de deputat. Informaţia a fost confirmată pentru CURENTUL de Anatolie Dimitriu.

„În campania electorală, din start am mers în fiecare localitate şi am spus că voi candida la funcţia dată din partea PLDM. Fiind în funcţia de deputat, mă deplasam foarte des teritoriu, în Ialoveni, şi cunosc toate problemele cu care se confruntă fiecare localitate din raion. După un mandat în Legislativ, mi-am propus să-mi încerc puterile în executiv”, a spus preşedintele raionului Ialoveni.

Anatolie Dimitriu a menţionat că priorităţile sale în noua funcţie sînt implementarea la nivel local a reformelor iniţiate la nivel central.

„Toate reformele iniţiate la nivel central, pentru care am votat inclusiv şi eu, vrem să încercăm să le implementăm şi la nivel locale. Avem nevoie de aceste reforme, în domeniul educaţiei, justiţiei, social, reforma administrativ-teritorială”, a conchis Anatolie Dimitriu.

Adrian Platon

Inapoi la arhiva noutaților