[ X ]
[ X ]
[ X ]
Ponta va face cîte o oprire în R. Moldova înainte de a ajunge în Est
14 Martie

Premierul roman Victor Ponta a anunțat astăzi că, de fiecare dată cînd va merge undeva în Est, va trece prin R. Moldova. Astăzi, Ponta a întreprins o vizită fulger în R. Moldova, înainte de a lua calea spre Georgia, transmite CURENTUL. 

Premierul roman a fost intilnit la Aeroportul Internațional Chișinău de către Premierul Iurie Leancă. Cei doi au discutat după care au ieșit în fața presei.
 
Am convenit să avem o comunicare permanentă pe tot ce înseamnă agendă bilaterală, să facem așa încît la toate compartimentele să avem o mișcare rapidă, cu efecte pozitive pentru cetățenii din Republica Moldova”, a spus Leancă.

La rîndul său, Premierul Roman a declarat că și-a propus ca de fiecare dată cînd merge undeva spre Est, să se oprescă la Chișinău, pentru discuții.

”Am vrut să revedem stadiul proiectelor bilaterale. Proiectele care sunt sprijinite de Romania și care vor accelera R. Moldova în sensul integrării europene, al dezvoltării infrastructurii și al instituțiilor publice”, a afirmat Premierul roman.

Oficialii au discutat despre integrarea europeană și situația din Ucriana. VictorPonta a menționat că țara sa va continua să susțină R. Moldova pe calea integrării europene, dar nu va uita nici de Ucraina.

Elena Mocreac

Inapoi la arhiva noutaților