[ X ]
[ X ]
[ X ]
PLDM: Echipa noastră a pierdut un coleg
8 Noiembrie

Deputatul Partidului Liberal Democrat din Moldova (PLDM) Ivan Ionaş a decedat astăzi. Anunţul a fost făcut de liderul PLDM, Vlad Filat, transmite CURENTUL.

„A plecat dintre noi spre cele veșnice deputatul și colegul nostru Ivan Ionaș. Echipa PLDM a pierdut un coleg, un prieten și un om minunat în același timp. În aceste momente de grea suferință, suntem alături de familia îndoliată și-i împărtășim durerea.Exprimăm sincere condoleanțe familiei, rudelor și tuturor celor care l-au cunoscut și apreciat pe Ivan Ionaș.Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească în pace!”, a declarat Filat.

Şi Parlamentul Republicii Moldova deplînge trecerea în neființă a deputatului Ivan Ionaș și exprimă sincere condoleanțe familiei îndurerate.

În context, președintele Parlamentului Igor Corman adresează un mesaj de compasiune rudelor, prietenilor, colegilor și tuturor celor care l-au cunoscut și apreciat.

CURENTUL.md precizează: Ivan Ionaș s-a născut în 20 decembrie, 1956, în comuna Cărpineni din raionul Hâncești. Pentru alegerile parlamentare din 30 noiembrie 2014, Ionaş era inclus în lista electorală a PLDM sub numărul 52.

Adrian Platon

Inapoi la arhiva noutaților