[ X ]
[ X ]
[ X ]
Pe ce va miza PLDM în campania electorală din acest an
16 Martie

Coaliţia Pro-Europeană ar putea exista şi după alegerile parlamentare din acest an. De această părere este şeful staff-ului electoral al Partidului Liberal Democrat din Moldova, viceministru al Finanţelor, Ştefan Creangă. Declaraţia a fost făcută în cadrul unui interviu pentru tribuna.md.

„De felul meu, sînt destul de optimist, pentru că muncesc foarte mult și recomand tuturor același lucru, să aplice aceeași strategie și să muncească. Dacă ne uităm în general la toate partidele democratice care sînt la guvernare, eu consider că șansele ca să avem în continuare o coaliţie de guvernare pro-europeană sînt destul de reale şi cred în acest lucru. Sînt convins că cetățenii vor lua o decizie corectă așa cum au făcut-o şi acum patru ani”, a menţionat acesta.

Ştefan Creangă susţine că în această campanie electorală PLDM va miza pe corectitudine. „Acest principiu urmează a fi promovat nu doar de PLDM, dar și de toţi participanții la alegeri. Căci, doar într-o campanie corectă, alegătorul va putea lua o decizie corectă, proporțională cu dorințele pe care le are, cu miza politică a momentului”, a declarat şefului staff-ului electoral al PLDM.

În prezent, Ştefan Creangă şi echipa sa se ocupă de aspectele organizatorice ale viitoarei campanii electorale. „Împreună cu colegii încercăm să facem o analiză a ceea ce urmează să întreprindem în cadrul campaniei electorale, atunci cînd va fi stabilită data alegerilor. Avem foarte multe discuții cu colegii din teritoriu, avem seminare în zilele de odihnă, ne ocupăm de aspecte organizatorice”, a conchis şeful staff-ului electoral al PLDM, Ştefan Creangă.

Adrian Platon

Inapoi la arhiva noutaților