[ X ]
[ X ]
[ X ]
PDM a prezentat lista candidaților formaţiunii pentru alegerile locale generale
28 Mai

Președintele Partidului Democrat din Moldova (PDM), Marian Lupu a prezentat astăzi, în cadrul unui briefing de presă, lista candidaților PDM pentru alegerile locale generale din 14 iunie 2015, transmite CURENTUL.

Marian Lupu a declarat că, în cadrul PDM nu au fost aplicate criterii superficiale de apreciere a candidaților identificați pentru funcția de primar, susținuți de partid.

”Ne-am axat pe cele mai importante calități de care trebuie să dispună omenii care reprezintă PDM mai ales în funcția de primar. Este importantă guvernarea la nivel central, dar nu mai puțin importantă este asigurarea actului guvernării la nivel locale. Eu mă bucur foarte mult că noi dispunem de o echipă de oameni cu calități bune pentru o asemenea funcție și anume: harnici, responsabili, cu multă experiență de viață și multă experiență profesională”, a precizat el.

Totodată, Marian Lupu a menționat că, PDM a decis să instituie Consiliul pentru Dezvoltare locală.

”Colegii, care îi vedeți aici, vor face parte din acest consiliu, va fi o platformă care ne va permite să discutăm și să implementăm soluții pentru o anumite problemă reale. Noi avem fote mulți primari cu experiența care s-au descurcat destul de bine pe parcursul precedentelor mandate, care au acumulat experiență de-a lungul activității lor, iată de ce acest consiliu va acumula toată experiența de la primari și o va transmite  celorlalți”, a conchis Lupu.

Andriana Cheptine 

Inapoi la arhiva noutaților