[ X ]
[ X ]
[ X ]
Partidul condus de Generalul Alexei revine în forță. Iată cine a aderat recent la formaţiune!
26 Ianuarie

După o perioadă îndelungată de absență în viața politică, Partidul Ligii și Dreptății (PLD), condus de Generalul Nicolae Alexei, revine în forță, transmite CURENTUL.

În cadrul unei conferințe de presă, președintele PLD, Nicolae Alexei a declarat că, analizînd haosul din RM, PLD a decis să se implice.

”PLD este un partid de dreapta, cu o doctrină de esență – creștin-democrată, care pune preț pe supremația legii, dreptate, libertate, responsabilitate. Am decis să ne implicăm, să ne includem în redresarea acestei situații, însă pentru a face acest lucru, avem nevoie de a ne consolida rîndurile acestui partid și mai ales prin atragerea tinerilor. Ne bazăm anume pe tineri cu studii peste hotare, tineri care au văzut cu ochii lor cum se muncește în țări civilizate”, a precizat Nicolae Alexei.

La rîndul său, administratorul ZEL ”Bălți”, Marin Ciobanu a menționat că, pentru început,la PLD au aderat 14 tineri.

Suntem 14 tineri, toți, practic, au studii în Europa și SUA. Dintre cei 14, avem și 5 persoane de genul feminin și cu vîrsta medie 35 ani. RM are nevoie de o clasă politică nouă, oameni care să se implică cu adevărat. Astfel, aderă la PLD, tineri precum: Iulian Rusnac; Alexandru Bordianu, Tatiana Rusnac, Tatiana Dormenco, Viorica Țurcan, Albert Leahu, Alexandru Filip, Vasile Vrabie, Andrei Nicolenco, Tatiana Perju, Olesea Balan, Octavian Eni”, a precizat Ciobanu.

Generalul Alexei a mai spus că, PLD, inițial, se va baza pe entuziasm, însă speră că odată cu trecerea timpului va fi finanțat din banii statului.

Andriana Cheptine

Inapoi la arhiva noutaților