[ X ]
[ X ]
[ X ]
Numele unui membru al Guvernului Sturza a fost făcut deja public
2 Ianuarie

Directorul companiei Starnet, Alexadru Machedon este unul din membrii Guvernului Ion Sturza, care urmează să ceară vot de încredere Parlamentului pe 4 ianuarie 2016. Despre asta a anunţat chiar Machedon pe o reţea de socializare, transmite CURENTUL.

„Am o misiune strategică şi importantă în noul guvern tehnocrat. Dacă luni, 4 ianuarie, va fi sau nu votat în Parlament noul Guvern, depinde doar de dragii noştri 101 aleşi ai poporului, care în campaniile electorale ne-au promis bunăstare, locuri de muncă şi lupta cu corupţia. Duminică, 3 ianuarie, voi semna declaraţia de integritate şi cu nerăbdare aştept să discutăm împreună cu colegii propunerile pentru noul program de guvernare. Cu aşa om, lider şi prim-ministru ca Sturza Ion, sunt motivat şi gata să-mi utilizez capacităţile la maximum, vom lucra non-stop pentru a implementa reformele propuse”, a scris Machedon.

Totodată, directorul Starnet a spus că nu se ţine cu dinţii de acest post şi nici nu vrea să favorizeze compania pe care o conduce în prezent.

„Am primit doar o propunere, am destule alte ocupaţii pe capul meu, însă nu pot fi spectator la ceea ce se întîmplă acum în ţară. Cine e capabil şi doreşte să schimbe ceva în Moldova, să vină în echipă cu idei noi, avem nevoie de reforme serioase şi proiecte de dezvoltare, e timpul de a reanima economia şi a-i trage la răspundere pe toţi cei implicaţi. Eu într-adevăr doresc să lucrez gratuit, important să producem rezultate, nu mă interesează ordine şi medalii. Nu vreau să favorizez StarNet, vreau să fac condiţii egale pentru toţi, să terminăm odată cu monopolurile de pe piaţă, să dezvoltăm economia ţării prin inovaţii, tehnologii şi startup-uri noi, avem nevoie să exportăm servicii inteligente cu valoare adăugată, e foarte important să dezvoltăm companiile locale mici şi mijlocii”, a conchis Alexandru Machedon.

Precizăm că, duminică, 3 ianuarie, cu începere la 12:00, premierul desemnat va participa la un eveniment special, organizat de către societatea civilă. În cadrul evenimentului va avea loc semnarea de către membrii propuși ai Guvernului a unei declarații de integritate pe proprie răspundere. De asemenea, în cadrul evenimentului va fi făcută publică lista Guvernului propus și Programul de Guvernare.

Adrian Platon

Inapoi la arhiva noutaților