[ X ]
[ X ]
[ X ]
MTS a lansat un concurs pentru alte trei categorii de premii în cadrul Galei Premiilor pentru tineret
3 Septembrie

Ministerul Tineretului și Sportului lansează un concurs pentru alte trei categorii de premii în cadrul Galei Premiilor pentru tineret. Acest concurs este organizat în scopul consolidării sectorului de tineret și pentru a spori activismul în rîndul tinerilor, transmite CURENTUL.

Astfel, se vor oferi trei categorii de premii: Specialistul de tineret al anului, Cel mai activ Centru de Tineret şi Cel mai activ Consiliu local al tinerilor.

Fiecare categorie va fi premiată în funcție de implicarea activă în structurile de tineret la nivel local și de contribuția implicării tinerilor în procesul decizional.

Specialistul de tineret care accede la acest titlu trebuie să demonstreze profesionalism și devotament în activitatea pe care o desfășoară. Totodată, la această categorie vor fi oferite două premii, unul pentru specialiştii de tineret din administraţia publică de nivelul I, şi altul pentru cei care activează în autorităţi publice de nivelul II. Celui mai activ Centru de Tineret i se va oferi premiu pentru participarea activă la implementarea politicilor pentru tineret la nivel regional și național. Și nu în ultimul rînd, Consiliul local al anului va fi desemnat datorită participării la viața publică și la promovarea cetățeniei active.

Premiile se vor acorda prin concurs, în urma depunerii dosarelor care vor fi analizate de către o Comisie de examinare constituită din experți și specialiști în domeniu.

Adrian Platon

Inapoi la arhiva noutaților