[ X ]
[ X ]
[ X ]
MTID a adus cadouri, zâmbete şi voie bună copiilor din Hîrceşti şi Drujba, Ungheni
27 Decembrie

Pe data de 24 decembrie, în ajunul Nașterii Domnului pe stil bisericesc nou, o echipă a Ministerului Trasporturilor și Infrastructurii Drumurilor în frunte cu vice-ministrul Sergiu Bucataru s-a deplasat în raionul Ungheni pentru a le face o surpriză copiilor și elevilor din localitățile Hârcești și Drujba, transmite CURENTUL.

Având portbagajele automobilelor pline cu dulciuri, jucării pentru fetițe dar și pentru băieți, reprezentanții MTID au bătut la ușa gimnaziului din Hârcești, unde îi aștepta deja primarul localității, dl. Vasile Bodrug, directorul-adjunct al școlii, dna Julieta Medvițchi și elevii costumați pentru balul de Revelion.

Viceministrul Sergiu Bucataru a transmis tuturor urări de bine și Crăciun fericit! din partea ministrului Transporturilor dl. Iurie Chirinciuc și a menționat că gestul conducerii ministerului vine să răsplătească efortul, străduința, dar și rezultatele bune la învățătură ale elevilor.

„Mă simt onorat să mă aflu astăzi la dvs. și vreau să vă îndemn să investiți mai mult timp și energie în studii pentru că este o investiție în viitorul dumneavostră și al țării noastre, care are nevoie de specialiști bine pregătiți în toate domeniiile” – a spus Bucataru.

Primarul Vasile Bodrug a exprimat recunoștință oaspeților subliniind că, grație atenției dlui Iurie Chirinciuc, vizitele de acest fel devin o tradiție multașteptată la Hîrcești.

A urmat un scurt program de urături, colinde și poezii, după care echipa ministerului a înmânat cadourile aduse elevilor, a discutat despre școală și vacanță și a făcut poze cu cei mai buni elevi ai gimnaziului.

Trebuie să menționăm că Hîrceşti este un sat mic din raionul Ungheni cu o suprafaţă de circa 2 kilometri pătraţi și perimetru de 7.35 km din care mai fac parte localităţile Veveriţa, Mânzătești, Drujba și Leordoaia. Fiecare din aceste comune au câteva sute de locuitori, copiii cărora trebuie să facă naveta la Hîrcești pentru a beneficia de educație școlară.

Însoțiți de Vasile Bodrug echipa de la ministerul Transporturilor s-a îndreptat spre școala primară-grădiniță din comuna Drujba și au împărțit cadouri și jucării copiilor și elevilor din această comună.

Copiii au prezentat un program artistic cu scenete, cântece și poezii și le-au urat tradiționalul La mulți ani! colaboratorilor Ministerului Transporturilor și Infrastructurii Drumurilor mulțimindu-le din suflet pentru atenția și dulciurile oferite cu drag.

IMG_2474 IMG_2484 IMG_2528 IMG_2532 IMG_2534 IMG_2542 IMG_2544 IMG_2563 IMG_2576 IMG_2582 IMG_2594 IMG_2637 IMG_2645 IMG_2660 IMG_2669 IMG_2678 IMG_2691 IMG_2696

Adrian Platon

Inapoi la arhiva noutaților