[ X ]
[ X ]
[ X ]
Mișcarea Populară Antimafie va protesta în faţa Parlamentului
28 Iulie

Mișcarea Populară Antimafie (MPA), începînd de astăzi la ora 18.00, va organiza miting de protest în fața Parlamentului. Anunțul a fost făcut în cadrul unei conferințe de presă, de către liderul MPA, Sergiu Mocanu, transmite CURENTUL.

Sergiu Mocanu a declarat că, motivul acestui miting este faptul că ministrul în exercițiu al Educației, Maia Sandu, nominalizată inițial pentru funcția de prim-ministru, a fost înlăturată.

”Noi știm foarte bine legenda și istoria acestei numiri, dar cel mai mult cunoaștem cum a fost respinsă candidatura Maiei Sandu la funcția de Premier. MPA inițiază manifestări de protest împotriva acestei guvernări. Noi nu putem să așteptăm manifestări programate și dirijate, nu știu dacă reușim să anunțăm foarte multă lume, facem tot ce ne stă în puteri, dar oricum ieșim la protest”, a precizat el.

Totodată, Mocanu a îndemnat toată lumea care nu este indiferentă să se alăture protestului.

”Îi chemăm și pe alții să se alăture protestului , suntem deschiși pentru toți activiștii civici, de la platforma DA pînă la organizații neguvernamentale, să vină alături de noi și să protesteze împotriva acestui caz cinic prin care a fost înlăturată Maia Sandu”, a subliniat politicianul.

În același context, liderul MPA a anunțat că, lozinca cu care vor ieși în stradă este”Nu vă mai putem suporta”: ”Nu vă putem suporta pentru tot ceea ce ați făcut acestei societăți, noi numai putem sta în casă. Unu, doi, trei, zece oameni, o sută vom ieși în stradă non-stop și vom protesta”.

Andriana Cheptine 

Inapoi la arhiva noutaților