[ X ]
[ X ]
[ X ]
Lipsa organizațiilor de sector blochează activitatea unui partid politic din R. Moldova
22 Septembrie

Conferința de constituire a organizației teritoriale a municipiului Chișinău a Partidului „Voința Poporului” va avea loc nu mai devreme de constituirea tuturor organizațiilor de sector al Capitalei. Asta afirmă membrul Grupului de Inițiativă a partidului, Ștefan Urâtu.

Politicianul a declarat, pentru reporterul CURENTUL, că motivul amânării celor 2 conferințe anunțate anterior a fost din cauza vremii rele, la prima, și în cel de-al doilea caz, pentru că nu au fost constituite organizațiile celor 3 sectoare ale Capitalei (Centru, Râșcani și Buiucani).

„Prin decizia Grupului de Inițiativă a partidului, conferința de constituire a OT Chișinău a fost amânată, pentru că, deși numărul necesar de membri era suplinit, au rămas 3 OT care urmau să fie constituite până la conferința municipală. Conform legii am avut dreptul să organizăm acea conferință. După prima amânare, am decis să organizăm conferințele de sector, apoi cea municipală. Cele trei organizații rămase au solicitat mai mult timp”, a spus Ștefan Urâtu.

Astfel, conferința de constituire a OT Chișinău a Partidului „Voința Poporului” va avea loc când toate organizațiile de sector vor fi constituite, pentru ca toate să fie reprezentate în condiții egale.

Anastasia Borta

Inapoi la arhiva noutaților