[ X ]
[ X ]
[ X ]
Liderul Partidului Șor: Am primit sute de noi membri în formațiune
14 Mai

În municipiul Bălți, al doilea cel mai mare oraș din Moldova, a avut loc conferința teritorială a Partidului Partidului Politic “ȘOR”, informează CURENTUL. 

Potrivit unui comunicat de presă, prezent în cadrul forumului, liderul partidului și primarul municipiului Orhei, Ilan ȘOR, a subliniat importanța acestui eveniment pentru dezvoltarea întregului partid. Prezența politică activă în capitala nordică a Moldovei, a spus el, este una din etapele cheie ale activităților de formare politică.

„Știți că o familie puternică este o familie în care domnește înțelegerea reciprocă și sprijinul reciproc. Anume așa tip de familie poate schimba lumea în jurul ei și îi poate ajuta pe alții. Să devenim o astfel de familie – o echipă atât de prietenoasă, încât fiecare dintre noi să simtă umărul unui prieten și sprijinul întregii organizații. Pentru un astfel de colectiv, pentru un astfel de partid ca Partidul “ȘOR” – oamenii vor merge înainte! În mâinile unui astfel de partid este viitorul!”, a declarat liderul partidului, Ilan ȘOR.

Liderul partidului sa referit, de asemenea, la tezele programului politic, a adus drept exemplu Orheiul, și a explicat cum va fi capabilă echipa sa, să atingă toate obiectivele stabilite.

Prezent la întâlnire, candidatul Partidului “ȘOR” la funcția de Primar al orașului Bălți, Pavel Verejanu, a spus colegilor săi despre progresele campaniei electorale, a dezvăluit conținutul programului electoral și a atras atenția asupra rolului important al organizației de partid în lupta pentru conducerea orașului Bălți.

„Astăzi ne luptăm pentru reprezentanța noastră în conducerea municipalității. Am onoarea și responsabilitatea de a reprezenta Partidul “ȘOR” în această luptă. Am făcut deja multe, ne întâlnim cu cetățenii în fiecare zi, explicăm programul nostru unic de acțiuni, care va duce în mod semnificativ la îmbunătățiri. Am demonstrat că suntem capabili să ne îndeplinim promisiunile. Ne-a rămas doar să-i convingem pe locuitorii din Capitala de Nord, să le câștigăm încrederea pentru a obține voturile necesare. Și în această muncă dificilă, mă bazez în primul rând pe voi, dragi colegi – organizația noastră teritorială de partid din orașul Bălți”, a declarat Pavel Verejanu.

În timpul ședinței, sute de locuitori ai orașului Bălți s-au alăturat rândurilor Partidului “ȘOR”.

La propunerea simpatizanților locali de partid, Pavel Verejanu a fost propus și reales cu majoritatea voturilor în calitate de președinte al Organizației Teritoriale de partid din orașul Bălți.

Prezenți la eveniment, sute de membri și susținători al Partidului Politic “ȘOR” au susținut crearea unei organizații teritoriale. În opinia majorității oratorilor, sosirea Partidului “ȘOR” în Bălți va schimba radical alinierea forțelor politice, va da speranțe cetățenilor că există o forță politică capabilă să-și îndeplinească promisiunile, gata să asculte oamenii și să le rezolve problemele.

Cristina Pendea 

Inapoi la arhiva noutaților