[ X ]
[ X ]
[ X ]
Leonid Bujor îi dă un sfat lui Igor Dodon. „Aşa îşi va recupera deserviciul pe care îl face ţării”
3 Martie

Chiar dacă pledează pentru integrarea Republicii Moldova în Uniunea Vamală, atît comuniştii cît şi liderul socialiştilor Igor Dodon fac şi un lucru pozitiv ţării noastre. O declaraţie în acest sens a făcut pentru CURENTUL, ex-ministrul Educaţiei, consilierul prim-ministrului pe probleme de educaţie, ştiinţă, cultură şi sport, Leonid Bujor.

„Este o ruşine ce vorbeşte astăzi Dodon, ceea ce vorbec chiar comuniştii. Ei nu doar se odihnesc în ţările  UE, dar soţiile sau rudele lor activează acolo, au afaceri. Mai mult decît atît, ei plecînd în aceste ţări fac un lucru pozitiv, se duc şi eu cu o sticlă de vin sau coniac moldovenesc”, a spus Bujor.

În acest context, consilierul premierului i-a dat un sfat liderului socialiştilor, dar şi celor din PCRM.

„Pot să pălăvrăgească în continuare, fiindcă asta nu ajută cu nimic nici lor, nici ţării, nici oponenţilor noştri. Dar în continuare să ia cîte 2-3 sticle de vin moldovenesc, atît cît prevede legislaţia în vigoare, să servească prietenii din alte ţări cu vin moldovenesc. Astfel, cel puţin îşi recuperează mare deserviciu pe care îl fac ţării noastre”, a adăugat Leonid Bujor.

Adrian Platon

Inapoi la arhiva noutaților