[ X ]
[ X ]
[ X ]
Iurie Bolboceanu neagă că ar fi primit bani pentru a pleca din PDM
6 Martie
foto: privesc.eu

Conceptul şi viziunile sale politice nu mai coincid cu cele ale Partidului Democrat. Despre acest lucru a anunţat deputatul Iurie Bolboceanu, care a părăsit astăzi fracţiunea parlamentară a PD, dar şi Partidul Democrat, transmite CURENTUL.

Potrivit parlamentarului, plecarea sa din PD nu reprezintă un „lucru tragic”. „Pe parcursul acestor ani lucrurile s-au schimbat foarte mult. Eu văd dirijarea treburilor în RM altfel”, a declarat Bolboceanu.

De asemenea, acesta s-a arătat nemulţumit de faptul că majoritatea iniţiativelor sale legislative nu au fost promovate în Parlament. „La un moment credeam că vom putea reforma partidul din interior. Colegii cred că este bine aşa cum este. Cred că am fost prea încrezător în unii, poate prea romantic”, a adăugat politicianul.

Totodată, deputatul susţine că va vota în continuare acele legi care sunt necesare pentru promovarea parcursului european al RM. „Dar acest lucru nu înseamnă că voi vota toate legile Coaliţiei”, a subliniat Bolboceanu.

În altă ordine de idei, Iurie Bolboceanu a negat că i s-ar fi oferit sume de bani pentru a părăsi Partidul Democrat. Mai mult decît atît, acesta a declarat că după finalizarea mandatului de deputat ar putea pleca din politică. „În ultimii ani m-am dezamăgit în politica moldovenească”, a conchis politicianul.

Adrian Platon

Inapoi la arhiva noutaților