[ X ]
[ X ]
[ X ]
Încă un deputat PD cu funcție: Anatolie Zagorodnîi – șef la o structură de stat!
22 Ianuarie

Pe final de mandat, deputatul PD, Anatolie Zagorodnâi, s-ar putea alege cu o nouă funcție. Comisia economie l-a votat în calitate de câștigător pentru postul de director general al Agenției Naționale pentru Soluționarea Contestațiilor.

La ședința de astăzi a Comisiei Economie a avut loc interviul în cazul celor trei candidați pentru funcția de director general al Agenției Naționale pentru Soluționarea Contestațiilor – Roman Vitiuc, Irina Gutnic și deputatul PD, Anatolie Zagorodnâi, fost comunist.

Totul s-a desfășurat cu ușile închise pentru presă. La probă s-au prezentat doar doi candidați.

Ulterior, pe site-ul Parlamentului a fost publicat un comunicat de presă în care se menționează că acest concurs a fost câștigat de deputatul PD Anatolie Zagorodnâi, fost deputat comunist, care a acumulat punctajul maxim.

Candidatura sa urmează a fi aprobată și de Comisia juridică și ulterior propusă plenului Parlamentului pentru votare.

Agenția Naționale pentru Soluționarea Contestațiilor este o instituție creată în 2015 ce se ocupă cu examinarea contestaţiilor formulate în cadrul procedurilor de achiziţie publică.

De menționat că la ultima ședință din sesiunea parlamentară toamnă-iarnă, ce s-a desfășurat acum o lună, în Legislativ au avut loc numiri pe bandă rulantă referitoare la ocuparea funcțiilor de conducere în câteva instituții de stat, fiind votați mai mulți deputați PD.

www.jurnal.md

Inapoi la arhiva noutaților