[ X ]
[ X ]
[ X ]
(GALERIE FOTO) Colecţia de maşini de lux a familiei Voronin
4 Martie
foto: publika.md

Familia Voronin este o mare amatoare de mașini de lux, fie că este vorba de Vladimir Voronin, de Oleg sau de fiul acestuia, Alexei. Atât în Germania, unde obișnuiesc să locuiască din când în când, cât și la Chișinău, familia Voronin utilizează frecvent aceste mașini, scrie publika.md.

Potrivit sursei, valoarea de piață a maşinilor din garajul PCRM ajunge la un total de aproape 40 milioane de lei. La acestea se adaugă mașinile înmatriculate în Germania, care, potrivit experților auto consultați de noi valorează aproximativ 30 milioane de lei. Așadar, doar mașinile noi ale familiei Voronin adună un total de 70 de milioane de lei.

Printre mașinile de lux utlizate de familia Voronin, pe care le găsim parcate în garajul noului sediu al PCRM, se pot observa: Un Mercedes S600 BLINDAT a cărui valoare de piață poate să ajungă până la 15 milioane de lei. Mașina se află în garajul de la subsolul noului sediu al PCRM. Un Mercedes S600 L – o limuzină de lux întâlnită doar în garajele oamenilor foarte bogați, care știu să aprecieze luxul deosebit oferit de una dintre cele mai confortabile mașini din lume. Aceasta mașină atinge o valoarea de piață de aproximativ 10 milioane de lei. Un Cadillac Escalade, o limuzină Audi A8, un Mini Cooper, un jeep Volvo și o mașină de teren Mitchubishi. Mașinile aflate în acest garaj au o valoare de piață de aproape 40 milioane de lei.

Familia Voronin preferă marca nemțească Mercedes. În Germania, în garajul familiei, găsim doar limuzine aparținând acestei mărci, modele dintre cele mai luxoase și mai confortabile: o limuzină S Klass care valorează cel puțin 3 milioane de lei, un jeep GL63AMG a cărui valoare depășește 3 milioane de lei, o mașină sport SLS AMG a cărui valoare poate ajunge la 4 milioane de lei, în poze se vede că aceasta este fotografiată chiar pe străzile din Chișinău, dar are numere de Germania, cu aceleași inițiale și combinații de cifre, dar mașina respectivă o găsim și în garajul din Germania al familiei Voronin. Vedeta însă din Germania a familiei liderului PCRM este un SLR MCLaren, o mașină sportivă de lux, care costă cel puțin 10 milioane de lei.

Totalizând, în garajul familiei Voronin din Germania se află mașini care au o valoare de piață ce ajunge la aproape 30 milioane de lei.

De asemenea, liderul PCRM deţine şi numeroase maşini de epocă. Toată această colecție impresionantă de mașini retro se află la subsolul noului sediu al PCRM,  în care partidul urmează să fie mutat după alegeri.

Inapoi la arhiva noutaților