[ X ]
[ X ]
[ X ]
Fracţiunea PCRM şi-a ales preşedintele. Iată despre cine e vorba!
18 Decembrie

Violeta Ivanov a fost aprobată în funcţia de Preşedinte a Fracţiunii parlamentare a Partidului Comuniştilor din Republica Moldova (PCRM). Decizia a fost adoptată la prima ședință a deputaţilor PCRM aleși în Parlamentul Republicii Moldova la 30 noiembrie, transmite CURENTUL.

Pentru funcția de vicepreședinte al fracţiunii a fost aprobat deputatul Victor Mîndru, iar secretarul fracțiunii a devenit Elena Bodnarenco. De asemenea, în cadrul fracțiunii parlamentare a PCRM au fost formate patru grupuri de lucru: politic, economic, juridic şi social, fiind desemnați și conducătorii acestora.

Deputații nou aleși vor trece în revistă toate proiectele de legi înaintate de Fracţiunea parlamentară a Partidului Comuniștilor în Parlamentul precedent în vederea elaborării unor noi iniţiative legislative, ţinînd cont de programul electoral al PCRM.

Deputaţii PCRM s-au pronunțat pentru necesitatea convocării neîntîrziate a primei şedinţe plenare a Parlamentului nou ales, luînd în considerație multitudinea problemelor socio-economice şi politice din ţară, care necesită soluţii imediate.

Adrian Platon

Inapoi la arhiva noutaților