[ X ]
[ X ]
[ X ]
(FOTO) Donald Tusk nu l-a uitat pe Vlad Filat
28 Martie
foto: gov.md

Premierul Poloniei, Donald Tusk, care se află în vizită în R. Moldova, nu l-a uitat pe Vlad Filat, lider al Partidului Liberal Democrat, cu care s-a văzut de nenumărate ori pe cînd acesta era Premier, transmite CURENTUL.

Tusk și Filat s-au revăzut astăzi, ocazie cu care Vlad Filat i-a mulţumit pentru susţinerea permanentă şi necondiţionată a parcursului european al Republicii Moldova, dar şi pentru suportul acordat în dezvoltarea economiei ţării noastre.

La rîndul său, Donald Tusk a reconfirmat disponibilitatea ţării sale de a amplifica  relaţiile comerciale moldo-poloneze, inclusiv investiţiile poloneze în economia Republicii Moldova, şi a specificat că Polonia va fi sprijini în continuare ţara noastră în atingerea obiectivului său de integrare europeană.

“Apropierea de UE este importantă pentru fiecare cetăţean, fiecare familie din Republica Moldova şi acest lucru trebuie să fie înţeles”, a menţionat Donald Tusk.

De asemenea, prim-ministrul Poloniei a avut o întrevedere cu omologul său moldovean, Iurie Leancă, în cadrul căreia au discutat un spectru larg de subiecte ce vizează relaţiile bilaterale, agenda europeană a Republicii Moldova şi situaţia din regiune.

Adrian Platon

IMG_7557 IMG_7490 Filat -Tusk1 Filat-Tusk

Inapoi la arhiva noutaților