[ X ]
[ X ]
[ X ]
Dorin Chirtoacă: „Se vede cu ochiul liber cu ce ne-am ocupat noi!”
9 Februarie

Dorin Chirtoacă, Prim-vicepreședinte PL, Primar general al mun. Chișinău, consideră că formațiunea din care face parte a reușit să soluționeze numeroase probleme. Despre acestea el a vorbit în cadrul conferinței organizației teritoriale a PL din sectorul Botanica, transmite Curentul.md.

Primarul a spus că, datorită echipei liberale, orașul Chișinău a devenit treptat un oraș European, iar în suburbii au fost implementate mai multe proiecte de ridicare a nivelului de trai – construcția rețelelor de canalizare, apeduct, iluminare, școli și grădinițe reparate, drumuri etc.

„Realizările pe care le avem noi, Partidul Liberal, nu le are niciun partid! Se vede cu ochiul liber cu ce ne-am ocupat noi și cu ce s-au ocupat alții. În timp ce noi am rezolvat o serie de probleme în plan național, am implementat proiecte în localitățile rurale, am europenizat capitala și ne-am preocupat de problemele cetățenilor, ceilalți au avut grijă să-și umple buzunarele”, consideră liberalul.

În opinia sa,  marele avantaj al PL-ului este că nu s-a distanțat de la promisiunile pe care le-a facut oamenilor.

„Noi am rămas corecți și consecvenți, iar acum ne-a ramas doar să ne mobilizăm și să le spunem oamenilor, așa cum am făcut-o și până acum, adevărul. Sunt convins că vom reuși să realizăm obiectivul nostru principal  – integrarea R. Moldova în Uniunea Europeană. Succes și înainte!!!” – a conchis Primarul Dorin Chirtoacă.

Președinte al OTPL Botanica este Mihai Moldovanu, ex-vicepremier.

Adrian Platon

Inapoi la arhiva noutaților