[ X ]
[ X ]
[ X ]
Donald Tusk: RM este pe cel mai bun drum spre succes
6 Februarie
foto: gov.md

Semnarea de către Republica Moldova a Acordului de Asociere este doar o etapă, iar perspectiva RM de a deveni membru cu drepturi depline a UE este mai reală ca niciodată. Declaraţia a fost făcută de premierul polonez, Donald Tusk, care se află într-o vizită în ţara noastră, transmite CURENTUL.

Tusk a menţionat că drumul Republicii Moldova spre Uniunea Europeană este aproape de final.

“În Europa crește determinarea de a-i ajuta pe moldoveni să se pregătească pentru acest moment istoric. Vom face tot posibilul ca condițiile de semnare a Acordului de Asociere să fie pentru Republica Moldova și mai avantajoase decât pînă acum. Doresc să vă felicit, sunteți pe cel mai bun drum spre succes”, a declarat şeful Executivului de la Varşovia.

La rîndul său, prim-ministrul Iurie Leancă a menţionat că obiectivul principal al actualei conduceri este transformarea RM într-o zonă de stabilitate, previzibilitate şi prosperitate.

CURENTUL precizează că vizită lui Donald Tusk în Republica Moldova se înscrie într-un turneu european. Totodată, acesta va întreprinde o vizită oficială în ţara noastră la finele lunii martie 2014.

Adrian Platon

Inapoi la arhiva noutaților