[ X ]
[ X ]
[ X ]
Deputatul Alexandru Cimbriciuc, în vizită la Academia de poliție „Ștefan cel Mare”
6 Februarie
foto: pldm.md

Deputatul PLDM, Alexandru Cimbriciuc, vicepreşedinte al Comisiei securitate naţională, apărare şi ordine publică a efectuat astăzi o vizită la Academia „Ştefan cel Mare” a MAI, unde a avut o întrevedere cu Consiliul de administraţie al instituției, transmite CURENTUL.

Discuţiile au vizat planul de dezvoltare strategică pînă în anul 2016. S-a discutat despre necesităţile de investiţii în consolidarea capacităţilor de instruire a Academiei „Ştefan cel Mare” la toate treptele de studii universitare, precum şi în pregătirea iniţială şi continuă a personalului poliţienesc (ofiţeri şi subofiţeri).

Cimbriciuc şi-a exprimat ferma convingere  că Academia, în continuare, va presta servicii de calitate în instruirea personalului nou angajat în poliţie, să efectueze perfecţionări şi pregătiri continue, dar şi să menţină calitatea instruirii la nivelul licenţei, masteratului şi doctoratului, conform prevederilor de la Bologna.

Deputatul a promis să susţină includerea angajaţilor instituţiei cu statut special în categoria persoanelor care vor beneficia de un spor la salariu de 30%, începând din prima lună a anului 2014.

Elena Mocreac

Inapoi la arhiva noutaților