[ X ]
[ X ]
[ X ]
Deputat PLDM: Pe parcursul unui an de zile, noi, practic, nu cunoaştem nimic
26 Noiembrie

Partidul Liberal Democrat din Moldova (PLDM) reiterează solicitarea ca ancheta în cazul devalizării celor trei bănci să deruleze în limita legală, fără intervenția cuiva în anchetă. Despre aceasta a anunțat, în cadrul unor declarații de presă, deputatul liberal-democrat, Grigore Cobzac, transmite CURENTUL.  

Grigore Cobzac a declarat că, poziția PLDM a rămas aceeași – de a afla adevărul.

”Aceasta a fost poziția PLDM, standard, constant, de la devalizare. Astăzi am auzit, în cadrul ședinței în plen, aceleași chemări de la colegii din alte partide PDM, PL și PCRM, doar că dumnealor nu sunt consecvenți. Ei ne îndeamnă să nu acționăm în formatul unui show politic, dar cum putem califica declarațiile colegilor democrați: Marian Lupu, Andrian Candu, precum că PLDM a furat miliardul?! De aici, constatăm standarde duble, ancheta să se desfășoare în conformitate cu legea, dar opinia publică să fie formată acea care le este convenabilă dumnealor, prin intermediul mass-media”, a precizat el.

Totodată, Cobzac a menționat că, PLDM își dorește ca această anchetă să fie urgentată. ”Pe parcursul unui an de zile, noi, practic, nu cunoaștem nimic – nici politicienii, nici cetățenii, ceea ce, desigur, lasă loc de speculații politice, iar în societate sunt acele incertitudini, care nu ar trebui să existe”, a mai spus Cobzac.

Andriana Cheptine

Inapoi la arhiva noutaților