[ X ]
[ X ]
[ X ]
Comuniștii indignați: Vom ataca în judecată decizia Ministerului Justiției!
23 Iunie

Partidul Comuniştilor din Republica Moldova (PCRM) îşi exprimă indignarea în legătură cu decizia Ministerului Justiţiei de a înregistra o clonă a PCRM – „Partidul Comunist Reformator” şi o va ataca în instanţa de judecată.

După cum transmite TRIBUNA, cu referire la comunicatul formațiunii, PCRM va informa despre decizia MJ toate misiunile diplomatice acreditate în RM, reprezentanţa UE în ţara noastră şi alte structuri internaţionale.

Tot acolo se spune că, prin înregistrarea aşa-numiţilor reformatori, Ministerul Justiţiei a încălcat mai multe prevederi ale legislaţiei în vigoare ce ţin de denumiri şi simboluri ale partidelor.

„Prin gestul său, guvernarea actuală, prin intermediul Ministerului Justiţiei şi a unor partide de o singură folosinţă, demonstrează laşitate şi frică faţă de popor. În plus, prin cele mai mizerabile acţiuni încearcă să îndepărteze alegătorul de PCRM. Decizia de azi a Ministrului Justiţiei va avea o singură consecinţă – peirea şi dispariţia definitivă a actualilor impostori de la guvernare”, se mai spune în comunicat.

Cristina Pendea

Inapoi la arhiva noutaților