[ X ]
[ X ]
[ X ]
CFM de trei luni fără conducere
8 Mai

În luna februarie 2014 directorul general al CFM a fost demis în urma unei ședințe de lucru cu ministrul Transporturilor, iar de trei luni întreprinderea de stat nu are conducere, transmite Curentul.md

După demiterea lui Andrei Domaşcan din funcția de director general, Consiliul de Administraţie al Î.S. “Calea Ferată din Moldova” a anunțat concurs pentru ocuparea funcției vacante, cu depunerea actelor pînă la 21 martie 2014.

În concurs au participat cinci candidați, însă de prima probă au trecut doar patru. Din cei patru candidați care au promovat proba CV doar doi s-au prezentat la etapa a doua a concursului – interviul de angajare. Un candidat s-a retras din motive personale, iar altul nu s-a prezentat la cea de-a doua etapă. Ion Cîrstea și Natalia Lipskaia, candidați care s-au prezentat la interviu, nu au acumulat punctajul suficient, astfel nu au promovat concursul.

Cu privire la organizarea unui nou concurs de alegere a conducerii CFM, Vasile Răileanu, Preşedintele Consiliului de Administraţie al CFM, Şef al Direcţiei Juridice din Ministerul Transporturilor şi Infrastructurii Drumurilor, a declarat pentru Curentul.md că pînă în prezent nu a fost luată o decizie în acest sens.

Diana Cebotari, stagiară

Inapoi la arhiva noutaților