[ X ]
[ X ]
[ X ]
Andrei Năstase, la Curtea de Apel: Regimul face imixtiune, din nou, în justiție
21 Iunie

Primarul ales al capitalei, Andrei Năstase, lider al Platformei DA, a făcut declarații de presă, în incinta Curții de Apel Chișinău, subliniind că se așteaptă la o decizie precum cea din prima instanță, informează CURENTUL.

Andrei Năstase s-a referit la cererea înaintată pentru recuzarea judecătorilor. „Este clar că judecătorii care au fost recuzați au încălcat legea, au mințit că este o încheiere la dosar și că sunt cereri de apel depuse de persoane care nu erau în drept să o facă. În pofida acestui fapt, cererea noastră a fost respinsă. Este clar că, oricine dintre noi, ajuns pe mâna justiției, nu are nici  o garanție că va beneficia de justiție corectă”, a declarat Năstase.

Totodată, el a atenționat opinia publică națională și internațională „cu privire la dislocarea a sute sau poate mii de polițiști în preajma Curții de Apel Chișinău”. „Nimic nu recomandă un număr atât de mare de polițiști. Acest lucru ne sugerează că regimul face imixtiune, din nou, în justiție și urmează un verdict precum cel din 19 iunie 2018 în primă instanță”, a spus politicianul.

Cristina Gurez

Inapoi la arhiva noutaților