[ X ]
[ X ]
[ X ]
Ales local din partea PN: „Voi sta permanent la straja normei legale”
11 August

Consilierul Partidului Nostru (PN) din orașul Sîngera, Ion Duca, a respins astăzi, în cadrul unei conferințe de presă, acuzațiile aduse de unele instituții media privind determinarea la suicid a primarului orașului, Mihai Lari, informează CURENTUL.

Vicepreședintele PN, Ilian Cașu, a declarat că, „partidul regretă profund că, la câteva zile după funeralii, o publicație mass-media a difuzat un material care lansează ipoteza că, prin activitatea sa, consilierul PN l-a determinat la suicid pe Mihai Lari”.

La rândul său, Ion Duca s-a arătat indignat că au fost difuzate informații denigratoare în adresa sa și a familiei. „Consider că, mass-media nu era în drept să desfășoare o astfel de informație, neavând suport factologic în vederea situației ce s-a creat, și că și-a luat dreptul de anchetator, neașteptând să avem rezultatul anchetei ce se desfășoară. Este deschis un dosar pe acest caz, dar vă informez că nu sunt vizat, nu am nici un statut pe acest caz și nici nu am fost atunci în țară. Prin acest material, ulterior preluat și de alte instituții media, a fost denigrată imaginea mea, a partidului din care fac parte, deoarece, ca și membru, consilier, voi sta permanent la straja normei legale, voi veghea astfel încât Consiliul să adopte decizii în baza legii și pentru ca să aducem anumite beneficii pentru locuitori”, a precizat el.

În context, Ion Duca a mai spus că își rezervă dreptul, prin intermediul normei legale, să depună o cerere prealabilă pentru a-și apăra drepturile prin lege, având în vedere că prin informația dată i-a fost lezată onoarea, demnitatea și reputația profesională.

Andriana Cheptine

Inapoi la arhiva noutaților