[ X ]
[ X ]
[ X ]
Vrei să știi cînd te vei căsători? O aplicaţie de pe Facebook te poate ajuta!
20 Februarie
foto: elegant.md

Utilizatorii de Facebook pot afla care ar putea fi data aproximativă a căsătoriei lor în funcţie de momentul în care prietenii lor „luaţi” au păşit în faţa altarului sau despre modul în care decurge relaţia lor, informează techland.time.com.

Aplicația analizează datele tuturor prietenilor tăi și în special pe ale celor căsătoriți. Apoi, aceasta face o analiză între cei din urmă în funcție de distribuția lor pe vîrste și iți prezintă, pe baza unui grafic în formă de clopot, vîrsta medie la care prietenii virtuali și-au pus pirostriile.

Aplicaţia nu poate stabili dacă prietenii tăi au trecut statusul real al relaţiei lor. Totodată, aplicaţia îţi ia în considerare doar prietenii a căror dată de naştere este afişată pe reţeaua de socializare. Erori de apreciere a datei când te-ai putea căsători este posibil să apară din cauza faptului că multe dintre persoanele care nu se află într-o relaţie serioasă aleg să nu publice acest lucru pe site.

La fel este şi cazul acelor prieteni care, deşi sunt căsătoriţi, nu vor să-şi împărtăşească viaţa personală pe internet.

Iată aplicația: www.techland.time.com/2014/02/10/facebook-marriage-date

Elena Mocreac

Inapoi la arhiva noutaților