[ X ]
[ X ]
[ X ]
Top 7 jurnalişti care s-au căsătorit în 2014!
9 Ianuarie

Deși se afirmă că jurnaliștii sunt prea ocupați pentru a reuși în viața personală, se pare că sunt din aceia care demonstrează că se poate să și muncești și să îți întemeiezi o familie. SHOK.md vă propune un top 7 jurnaliși care s-au CĂSĂTORIT în 2014. În 2015 – botezuri tot atâtea?

1. Alecu Mătrăgună. Prezentatorul TV, Alecu Mătrăgună și deja soția sa, Cornelia,au jucat nunta la final de septembrie. Cei doi și-au unit destinele după 3 ani de relație. Mirele a optat pentru costum, iar mireasa – pentru o rochie altă imaculată în stil grecesc, părul aranjat în bucle lejere și o coroniță. La cununie ea a purtat o rochie cu broderie în partea de sus și o coroniță de flori vii purtată pe un coc simplu, iar mirele – costum.

alecu1

2. Lili Lozan. După o relație de lungă durată, Andrei Dașchevici a devenit cauza pentru care jurnalista a pus capăt celibatului. Cei doi au avut parte de o nuntă veselă la 19 septembrie.

lili

3. Elena Potorac. Moderatoarea TV, Elena Potorac şi alesul ei, Andrei Grabaşciuc, şi-au spus da în faţa lui Dumnezeu şi a celor apropiat, la 11 august. Evenimentul a avut loc în aer liber, la un restaurant din Vadul lui Voda. Acesta a fost organizat de trei persoane, dar şi cu implicarea mirilor.

poto2

4. Victor Tănase. Împreună cu aleasa sa, Ana, și-au spus “da” după doi ani de relație. Ei s-au cunoscut în vara anului 2011, în 2012  – s-au îndrăgostit, iar în 2013 și-au dat seama că sunt sortiţi unul pentru celalalt. Victor și Ana au ales cele mai frumoase zile pentru cele mai memorabile momente. Ei s-au logodit la 11.04.2014, de ziua de naştere a miresei, iar pe 14.10.2014, de ziua de naştere a mirelui, a avut loc ceremonia civilă. Nunta a avut loc pe final de noiembrie.

tanase11

5. Viorica Turtureanu. Jurnalista s-a căsătorit cu alesul ei la începutul lunii august. Cei doi au fost destul de discreți însă, nu și nașii lor – Sergiu și Ina Sîrbu.

sirbu3

6. Cristina Aramă. Este o altă jurnalistă care alături de deja soțul ei, Marin, au avut parte de nași din politica moldovenească – Oleg și Lilia Țulea. Fericitul eveniment a avut loc în luna octombrie.

pentruea.md

7. Elena Băncilă. Prezentatoarea TV a spus “da” lui Eugen pentru toată viața. Marele eveniment s-a petrecut la 6 septembrie. Petrecerea s-a desfășurat într-un restaurant din capitală.

bancila

În 2015, cine dintre jurnaliști își pune pirostriile?

Inapoi la arhiva noutaților