[ X ]
[ X ]
[ X ]
Top-5 nunţi în mass-media autohtonă în 2015
24 Iunie

Că tot e sezonul nunților, portalul SHOK.md a alcătuit un Top-5 al nunților în mass-media autohtonă care au fost sau vor fi în 2015. 

Prezentatoarea TV Cristina Moldovanu și Alexandru Pleșca s-au logodit în mare taină în luna ianuarie în orașul Dubai. Anterior, se menționa în presă că nunta va avea loc în toamna acestui an, dar deocamdată nu se cunosc prea multe, cert e că mireasa se mândrește cu bijuteria de pe deget, așa cum declara chiar ea.

cris

Știrista Stela Mikșanski a fost cerută în căsătorie în luna mai de iubitul ei, Mircea Sîrghi. După șase ani frumoși, ei au decis că nunta va avea loc în luna septembrie a anului curent și va fi una clasică cu respectarea unor tradiții.

stela

Olivia Furtună, prezentatoare de știri, a fost cerută de Timur Efremov pe 14 ianuarie curent. Nunta a fost jucată în aer liber la începutul lunii mai.

olivia2

Nata Sarioglo și Radu Chivriga. Sunt colegi de breaslă și trăiesc o poveste de iubire de 6 ani. Iubirea va fi marcată printr-o nuntă frumoasă la finele lunii iunie curent.

nata (3)

Diana Cojocari, reporter TV, a zis “DA” alesului ei la 6 iunie curent. Cei doi au jucat nunta într-un local din capital. O galerie foto de la eveniment a fost publicată pe SHOK.md.

diana

Inapoi la arhiva noutaților