[ X ]
[ X ]
[ X ]
Seminare de instruire pentru autorităţile publice care vor utiliza obligatoriu „e-Factura”
8 August

Începând cu 8 august 2014, funcţionarii fiscali în comun cu colaboratorii Î.S.”Fiscservinform” vor desfăşura un şir de seminare instructive cu genericul: „e-Factura” – particularităţi de utilizare, destinaţie şi beneficiile sistemului”, transmite CURENTUL.

Obiectivul acestor instruiri este de a informa mai detaliat persoanele responsabile (împuternicite cu drept de semnare a facturilor şi facturilor fiscale electronice) din cadrul autorităţilor de stat, invitate la seminarele enunţate pentru a se familiariza cu serviciul electronic „e-Factura” şi modalitatea de utilizare a acestuia.

Programul seminarului va include următoarele subiecte: Cadrul legal ce reglementează obligativitatea utilizării SIA „e-Factura”; Serviciul „e-Factura” – specific, utilitate, avantaje; Modul şi scenariile de utilizare a facturii electronice; Posibilităţile funcţionale prestate de sistem.

Seminarele instructive specificate vor avea loc de luni pînă vineri conform următorului orar: a) 8:30 – 10:30; b) 11:00 – 13:00; c) 14:00 – 16:00.

Ţinând cont de numărul semnificativ al beneficiarilor ce cad sub incidenţa Hotărârii Guvernului nr. 294 din 17.03.1998, doritorii de a participa la seminar sunt rugaţi să se programeze preventiv la numărul de telefon (022) 822-222.

Organizatorii vor oferi contribuabililor oportunitatea de a adresa întrebări cu privire la „e-Factura” şi alte servicii electronice fiscale.

Sursa: fiscservinform.md

Inapoi la arhiva noutaților